Waar moet ik aan denken bij catering?

Deze pagina biedt info namens onze catering-specialist in Hillegom. Of u nu op zoek bent naar een cateraar in de regio Hillegom die dagelijks de lunches binnen uw bedrijf verzorgt, een keer in de week een lunch levert of de catering voor zijn rekening neemt op speciale gelegenheden zoals een vergadering, relatiedag, personeelsfeest, jubileum, bedrijfsbarbeque of receptie: u kunt altijd terecht bij Hillegom Catering voor heerlijke, vers bereide gerechten.

Wij bieden een gevarieerd assortiment aan ontbijten, lunches, diners, buffetten en borrelhapjes, maar natuurlijk is maatwerk altijd mogelijk. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw wensen door en stellen daarna passende bedrijfscatering voor u samen. En uiteraard kunnen wij u ook voorzien van drank en overige cateringbenodigdheden zoals servies, bestek, glaswerk, een barbecue of koffie-perculator. Met Hillegom Catering bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service tegen de scherpste prijs.

Party & Event catering
Of het nu gaat om een gezellig tuinfeest (minimaal 15 personen), een bruiloftsfeest met diner en borrel, een zakelijk event met meer dan 500 gasten of misschien toch een sobere koffietafel, wij nemen u de zorg voor het culinaire gedeelte graag uit handen. Met de gerechten van Hillegom Catering maakt u van elke gelegenheid een culinair succes. Naast bedrijfscatering en buffetten verzorgen wij ook de catering op uw feest, bijeenkomst of evenement.

Heerlijk en eerlijk eten en drinken
Met Hillegom Catering zullen uw gasten verrast worden met creatieve en verantwoorde gerechten die ook qua presentatie tot in de puntjes verzorgd zijn. Traditionele hapjes met toastjes en bitterballen, trendy catering met exclusief fingerfood, een exclusief diner met meerdere gangen of mooi gepresenteerde en zeer smakelijke buffetten: wij gebruiken voor al onze gerechten verse ingrediënten en deze worden op de dag zelf in onze keuken (of de uwe) bereid. Waar mogelijk passen wij onze gerechten ook aan op het seizoen. En uiteraard kunnen wij u ook voorzien van drank en overige catering-benodigdheden zoals servies, bestek, glaswerk, een barbecue of koffie-perculator.

Uw maaltijd tot in de puntjes verzorgd
Wij bieden u een uitgebreid assortiment van heerlijke buffetten voor elke gelegenheid. Van een borrelbuffet met lekkere, kleine hapjes tot een uitgebreid dinerbuffet voor een groot feest. Ook bij onze buffetten staan uw wensen voorop. U kunt kiezen uit een van de door ons samengestelde menu’s of wij stellen een buffet op maat voor u samen. Wij werken uitsluitend met pure en verse ingrediënten zodat u altijd verzekerd bent van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Direct aan tafel
Onze buffetten worden (warm) geleverd met borden, bestek, opscheplepels en warmhoudschalen en zijn te bestellen vanaf 15 personen. En uiteraard kunnen wij u ook voorzien van diverse soorten frisdrank, bier en wijn. Ideaal dus voor een verjaardag, bruiloft, personeelsfeest of tuinfeest. En na het eten hoeft u zich geen zorgen te maken over de afwas, want die halen wij gewoon weer bij u op!

Plaats een reactie